Cosul tău

Despre Return and Exchange

            

Suntem specializați în audio acasă & amp; producția și vânzările accesorii. Ne-am dedicat în furnizarea de produse de calitate cu preț rezonabil și cavaler de servicii. Pentru a vă oferi circumstanță cumpărături on-line securizate, suntem lansarea "Free Exchange & Reveniți "de acum.

                         

Detaliile definite mai jos

            

1. în decurs de 48 de ore să faceți aplicarea "returnării sau schimbului", deoarece vă semnați pentru bunurile dvs. Eroare, acest element nu este disponibil

2. Nu se va percepe nici o taxă de repopulare pentru schimb, dar clienții ar putea fi obligați să suporte comisionul de expediere. nu vom restitui diferența de preț dacă ați făcut schimb de produse cu prețuri mai mici. În cazurile de rambursare, comisionul de expediere și taxa de repopulare vor fi deduse din rambursare. Dar dacă este vina noastră, veți primi rambursarea integrală. După confirmarea cererii dvs. de schimb sau returnare, adresa dvs. de retur vă va fi trimisă pentru a trimite elementele înapoi.

3. Vă rugăm să ne trimiteți prin e-mail imagini cu bunurile pe care intenționați să le returnați sau să le schimbați pentru referință. Pentru a ne asigura că suntem capabili să primim pachetul dvs. returnat, vă rugăm să ne contactați înainte de a-l trimite înapoi. Avem tot dreptul să refuzăm să semneze pentru pachet dacă îl trimiteți înapoi fără permisiunea noastră! În caz contrar, veți fi răspunzător de toate pierderile care survin de aici.

                         

Despre anularea

            

Vă putem anula comanda gratuit dacă ne contactați la timp după cumpărare.

1. Pentru comenzile instock, vă rugăm să ne contactați în termen de 8 ore din momentul în care ați terminat plata. 2. Pentru comenzi personalizate, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la finalizarea plății. Vă rugăm să faceți clic pe contactați-ne în partea de jos a site-ului nostru, să alegeți departamentul de care aveți nevoie și să trimiteți informațiile dvs. acolo, vă vom scrie în primă instanță de îndată ce primim e-mailul. Întârziere, se va percepe o taxă de manipulare.
4. Comenzile nu pot fi anulate odată expediate parcelele

                         

Despre rambursare

            

Elementele returnate fac obiectul verificării erorii de către echipa noastră QC. Rambursarea va fi emisă în contul dvs. inițial în momentul în care vom avea întoarcerea. De obicei, durează 7 zile lucrătoare. vă rugăm să vă verificați contul până atunci. Uneori poate exista o întârziere în rambursarea care trebuie procesată. Rețineți că acest lucru se datorează faptului că de obicei ne ocupăm de returnări de două ori pe săptămână. Înțelegerea dvs. va fi apreciată!