Cosul tău

Politica de confidențialitate

                         

Bun venit pe pagina noastră cu Politica de confidențialitate! Atunci când utilizați serviciile noastre de magazin, aveți încredere în noi cu informațiile dvs. Această politică de confidențialitate are rolul de a vă ajuta să înțelegeți datele pe care le colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu acestea. Când vă împărtășiți informații cu noi, putem face serviciile noastre chiar mai bune pentru dvs. De exemplu, vă putem arăta rezultate și anunțuri relevante mai relevante, vă puteți ajuta să vă conectați cu persoane sau să faceți mai rapid și mai ușor partajarea cu alții. Pe măsură ce utilizați serviciile noastre, dorim să vă clarificați modul în care folosim informațiile și modurile în care vă puteți proteja confidențialitatea. Asta e important; sperăm că veți avea timp să citiți cu atenție. Rețineți că puteți găsi comenzi pentru a vă gestiona informațiile și pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Am încercat să o păstrăm cât mai simplu posibil.

                        

Clienții noștri au dreptul să acceseze, să corecteze și să șteargă datele personale referitoare la acestea și să se opună prelucrării acestor date, adresându-se oricând unei solicitări scrise. Compania face toate eforturile pentru a pune în practică măsuri de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor personale și pentru a împiedica modificarea, deteriorarea, distrugerea sau accesarea terțelor părți neautorizate. Cu toate acestea, Compania nu controlează toate riscurile legate de utilizarea internetului și, prin urmare, avertizează utilizatorii site-ului cu privire la potențialele riscuri implicate în funcționarea și utilizarea internetului. Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web sau alte surse de internet. Deoarece Compania nu poate controla aceste site-uri web și surse externe, Compania nu poate fi trasă la răspundere pentru furnizarea sau afișarea acestor site-uri web și surse externe și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul, publicitatea, produsele, serviciile sau orice alt material disponibile pe sau de pe aceste site-uri sau surse externe.

            

Puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online pentru multe dintre serviciile noastre. De asemenea, puteți face alegeri privind colectarea și utilizarea datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți comunicări promoționale din magazin prin e-mail, SMS, poștă fizică și telefon. Dacă primiți mesaje de e-mail promoționale sau SMS de la noi și doriți să vă dezactivați, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile din acel mesaj. De asemenea, puteți face alegeri privind primirea e-mailului promoțional, a convorbirilor telefonice și a poștei poștale prin vizitarea și semnarea în Managerul de comunicare promoțională al companiei, care vă permite să actualizați informațiile de contact, să gestionați preferințele de contact, să renunțați la abonamentele de e-mail și să alegeți împărtășiți informațiile dvs. de contact cu partenerii noștri. Aceste opțiuni nu se aplică comunicărilor de serviciu obligatorii care fac parte din anumite servicii de stocare.

Magazinul nostru colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu serviciile noastre. Furnizați direct aceste date, cum ar fi atunci când creați un cont personal. Obținem câteva dintre acestea prin înregistrarea modului în care interacționați cu serviciile noastre, de exemplu, utilizând tehnologii precum module cookie și primind rapoarte de eroare sau date de utilizare de la software-ul care rulează pe dispozitivul dvs. De asemenea, obținem date de la terțe părți (inclusiv alte companii). De exemplu, suplimentăm datele colectate achiziționând date demografice de la alte companii. De asemenea, folosim servicii de la alte companii pentru a ne ajuta să determinăm o locație bazată pe adresa dvs. IP pentru a personaliza anumite servicii în locația dvs. Datele pe care le colectăm depind de serviciile și funcțiile pe care le utilizați.

            

Magazinul nostru utilizează datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază: să ne desfășurăm afacerea și să oferim (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciile pe care le oferim, să trimitem comunicații, inclusiv comunicările promoționale și să afișăm publicitatea. În realizarea acestor scopuri, combinăm datele pe care le colectăm prin diferitele servicii de magazin pe care le utilizați pentru a vă oferi o experiență mai solidă, consistentă și personalizată. Cu toate acestea, pentru a spori confidențialitatea, am construit garanții tehnologice și procedurale menite să împiedice anumite combinații de date. De exemplu, stocăm datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când nu sunteți autentificat (nu sunteți conectat), separat de informațiile contului care vă identifică direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

                         

Împărtășim datele dvs. personale cu acordul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu solicitat sau autorizat. De exemplu, ne distribuim conținutul dvs. unor terțe părți când ne spuneți acest lucru. Când furnizați date de plată pentru a efectua o achiziție, vom împărtăși datele de plată băncilor și altor entități care procesează tranzacții de plată sau furnizează alte servicii financiare și pentru prevenirea fraudei și reducerea riscului de credit. În plus, noi împărtășim date personale între filialele și filialele noastre controlate. De asemenea, împărtășim datele personale cu furnizorii sau cu agenții care lucrează în numele nostru pentru scopurile descrise în această declarație. De exemplu, companiile pe care le-am angajat pentru a furniza servicii de asistență pentru clienți sau pentru a ajuta la protejarea și asigurarea sistemelor și serviciilor noastre pot avea nevoie de acces la datele personale pentru a le oferi aceste funcții. În astfel de cazuri, aceste companii trebuie să respecte cerințele privind confidențialitatea și securitatea datelor și nu au voie să utilizeze datele personale pe care le primesc de la noi pentru orice alt scop. De asemenea, putem divulga date personale ca parte a unei tranzacții corporative, cum ar fi o fuziune sau vânzare de active.