Regulament participare concurs "Revelion la Paris 2010-2011"

FilmariHD.ro te trimite la PARIS - Casatoreste-te!

Filmari, premii si calitate exceptionala doar cu filmarihd.ro si Andreas Foto Video.

Andreas Foto Video si Andreas DJ Music va invita sa participati la concursul nostru si puteti castiga o excursie pentru un cuplu la Paris in perioda Revelionului 2010 - 2011. Organizatorul concursului "Revelion 2010 - 2011, Paris "  este GGM TRUST SRL, persoana juridica, cu sediul in Romania, Bucuresti, Pasajul Lipscani, magazinul nr.2, Sector 3, inregistrata la Registru Comertului Bucuresti cu nr. J40/3243/2002 si cod fiscal RO 14592247, cont bancar RO54FNNB001202746598RO01 deschis la Credite Europe Bank, sucursala Doamnei, reprezentata de Gabriel Golu in calitate de Director General.
Regulamentul de participare corespunde legislatiei din Romania, este public si disponibil pe toate site-urile companiei GGM TRUST SRL.

Concursul incepe din data de 01.11.2009 si se incheie la data de 01.11.2010, tragerea cuplului castigator se va face in data de 05.11.2010.
Premiul concursului consta intr-o excursie pentru un cuplu (transport cu avionul, cazare pentru 5 nopti la un hotel de 4 stele si cina festiva de Revelion la Paris in  perioada 29.12.2010 - 04.01.2011).

La concurs participa cuplurile care achizitioneaza servicii foto, video si dj in valoare minima de 600 euro cu TVA.

Concursul se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei si la el pot participa persoane fizice cu rezidenta in Romania si care au varsta minima 18 ani impliniti. Nu au voie sa participe la concurs angajati companiei GGM TRUST SRL  precum si rudele de gradul I.

Nu se acorda contravaloarea excursiei in bani sau sub alta forma, daca din vina cuplului castigator acesta nu poate onora excursia compania GGM TRUST SRL nu este responsabila.
Dupa extragere cuplul castigator va fi anuntat telefonic, urmand ca in termen maxim de 7 zile sa puna la dispozitia organizatorului toate datele necesare pentru rezervarea biletului de avion si pentru confirmarea rezervari camerei de hotel. Neconfirmarea la timp a acestor date atrage de la sine anularea premiului.

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Vor fi excluse din concurs contractele care nu vor fi achitate la timp conform termenelor de plata stipulate.

Prezentul concurs poate inceta in cazul producerii unui eveniment ce constitue forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului de a continua prezentul concurs.

Prin participare la acest concurs, participanti sunt de acord sa respecte terminii si conditiile prezentului regulament.


Filmarihd.ro :

filmari, filmari video HDV, filmarihd, filmari high definion, filmari HDV, filmari nunti HD, filmari nunti high definition, filmari botezuri, filmari hd botez, filmari high definition botez, fotografii nunta, fotografii botez, galerie foto, poze nunti, poze botez.